martes, 25 de junio de 2013

Guanyadors del II Concurs de Relats Curts Històrics i de Viatges

El passat divendres, al marc de la XV Setmana Cultural del nostre centre es lliuraren els galardons del...



Cal dir que la participació enguany ha sigut major i la qualitat a poc a poc va en aument. Vull donar l'enhorabona a tots els alumnes participants pel seu esforç i treball que a ben segur, serà beneficiós per a la seua formació.



També vull donar les gràcies en especial als meus companys Mario F. Julián (professor de Socials d'ESO) i Lucia Torregrosa (professora de Llengua Espanyola a Batxillerat) que han fet de jurats en aquesta edició per la seua colaboració desinteresada i les hores invertides en la lectura dels relats. Gràcies companys.

Els resultats són els següents:

Alejandro Dorado
CATEGORIA A (1r, 2n i 3r d'ESO)


Segon Premi

ALEJANDRO DORADO de 2n ESO B

amb el relat El Muro de las Almas, un relat ambientat al Berlin del conegut mur, amb una història de separació familiar molt emocionant. Alejandro ha aconseguit un diploma, mig punt més a la nota final de Socials i un fantàstic llibre dedicat, La Isla del Tesoro de Stevenson, que espere que gaudisca molt, per ser una gran novel.la d'aventures.


Blanca Amorim
Primer Premi

BLANCA AMORIM de 2n ESO A

amb el relat Una Rosa de África, on l'escriptora narra la història de la seua iaia que hagué d'eixir als anys 60 d'Angola per la guerra civil que allí es va produir amb motiu de la seua independència en el marc de la descolonització de la segon meitat del segle XX. Blanca ha aconseguit un diploma, un punt més, un llibre d'Anabel Botella titolat Ojos Azules en Kabul que estic segur que li agradarà molt. L'any passat Blanca ja quedà segona a aquest concurs amb una meravellosa història de Coco Channel i té molt bones traces per a l'escriptura. A ben segur trobarem un llibre seu a les llibreries al futur. Enhorabona.


Ana Fdez.
CATEGORIA B

Segon Premi

ANA M. FERNÁNDEZ de 1r de Batxillerat

amb el relat La guerra no espera a nadie, una tràgica història ambientada a l'holocaust jueu, on es tracten valors solidaris enfrontats al terror del nazisme. Ana ha aconseguit un diploma, mig punt més a la nota final de HMC i un fantàstic llibre dedicat, Historia de España contada para Escépticos de Juan Eslava Galán, un llibre que li vindrà molt bé per a preparar Història d'Espanya de 2n.


Sara Gurrea
Primer Premi

SARA GURREA de 2n de Batxillerat

amb el relat titolat Recuerdos Olvidados, una història que narra les aventures i desventures d'una xica que treballa a la National Gallery de Londres durant la II GM que s'ha d'amagar dels bombardejos alemanys i que es llança a salvar dues obres artítiques que s'han quedat oblidades i que vol salvar i protegir. Sara ha aconseguit un diploma i una biografia de Lord Byron, que se que Sara li agrada molt el món anglosaxó i el romanticisme. Espere que te vaja molt bé a la Universitat. Te trobarem a faltar. Es curiós que Sara també quedà segona l'any passat i com Blanca enguany ha perseverat i ha aconseguit el primer premi. Enhorabona.

Moltes gràcies de nou a tothom i ens vegem a la tercera edició. Enhorabona als premiats.

Organitzador, jurats i guanyadors del II Concurs de Relats Històrics i de Viatges

No hay comentarios: