lunes, 3 de febrero de 2014

(3r ESO) Projecte "La meua ciutat"

El passat divendres 31 de gener de 2014 els alumnes de 3r d'ESO varen llliurar el seu treball definitiu al voltant del projecte iniciat abans de Nadals i que varem titolar "La meua ciutat"

El projecte consistia en la realització de la maqueta a escala d'una ciutat en la qual aplicar allò aprés al tema del poblament urbà que hi és dintre la programació anual del present curs.

Al llarg de 7 setmanes els alumnes han fet per grups la seua maqueta d'una ciutat ideal que després lliuraren i juntaren per a fer una macrociutat. 

L'us de material reciclat es valorava positivament a la nota final. Els alumnes han hagut d'usar diferents tipus de plànols (ortogonal, linial, irregular, radocèntric) donar-li una funció específica a les nostres ciutats (comercial, cultural, industrial, etc.) construint els edificis adequats. Hem nomenat la ciutat i els seus carrers i l'hem dotada de tots els serveis necesaris per a que siga una ciutat moderna, ecològica i sense grans problemes.
El professor els anà preguntant les qüestions teòriques i cal dir que el fet d'haver-lo treballat amb les seues mans, va fer que ho tingueren prou controlat. Han aprés molt i el resultat ha deixat molt content al professor i a ells mateixos. Una experiència molt positiva que repetim des de fa ja quatre anys i que cada volta dona millors resultats.

El resultat es pot apreciar a aquest video:



Enhorabona i espere que continueu treballant igual de bè. 

No hay comentarios: