lunes, 11 de abril de 2022

La Tarara sí, la tarara no... (Treballs i recomanacions de PASQUA)

Un dia de Pasqua un xiquet plorava perque ...

Arriba Pasqua i amb ella les vacances... Beeeeeeeé! Unes vacances especials, pel fer de que seran "quasi" normals...

Si xics i xiques, els profes també s'estimem molt les vacances no us cregau. I encara que la nostra obligació és donar-vos una miqueta de feina per a que no desconecteu totalment de l'escola, la meua principal recomanació per aquestos dies és que descanseu i agarreu forces per a la recta final del curs que vindrà molt carregadeta.

Així doncs vos desitge unes bones vacances des del blog de #HistoriaPJO.

La principal tasca sugerida NO OBLIGATÒRIA és llegir, una activitat altament recomanable i relaxant.


Per a mi és un luxe i un privilegi poder sentar-me comodament a llegir sense que ningú me moleste, cosa que durant l'any no puc fer degut a les moltes obligacions laborals i familiars a les que he de fer front, però no vull contar-vos la meua vida. Al tema:

  • TERCER D'ESO: possar-vos al dia amb el diari de reflexió i aprenentatge amb un projecte que ja toca al seu fi. La darrera setmana d'abril caldrà lliurar-lo per a la seua avalkuació mentre rematem el treballet dels objectius de desenvolupament sostenible. I vos recomane llegir el llibre d'Anabel Botella Ojos Azules en Kabul o el llibre de George Orwell anomenat 1984.
  • QUART D'ESO: Vos recomane llegir el llibre El Pintor de Cracovia de Joseph Bau. També recomane llegir el Diari d'Anna Frank o qualsevol llibre que tracte sobre l'Holocaust. A més completar les NOTES CORNELL al diari de reflexió del projecte Two Double U PJO fins a la tasca 5 inclosa i possar-vos al dia amb les tasques pròpies del projecte, com la peli de gangsters de la tasca tres que cal fer al diari de reflexió i aprenentatge.
  • PRIMER DE BATXILLERAT: Estudieu-vos el paper de la nostra producció anomenada LIFE. Després de Pascqua només quedaran quatre setmanes d'assajos...
  • SEGON DE BATXILLERAT: Completar el VOCABULARI i els EIXOS CRONOLÒGICS del tema de la Dictadura Franquista i la Transició. Fer el treball de l'entrevista als vostres iaios que haureu de lliurar el primer dia de classe després de les vacances. 2n A tindrà el parcial just en tornar.
I ara torne a repetir, descanseu i agafeu forces. Les aneu a necesitar.

´

BONES PASQÜES

No hay comentarios: