lunes, 12 de marzo de 2012

CANTANT LA HISTÒRIA (I) - Treball dels alumnes de 4t d'ESO -

L'altre dia escoltarem la cançò de Estación Victoria titolada Octubre Rojo que versava sobre la Revolució Russa i arran d'això i per aplicar els coneixements adquirits en classe a un treball pràctic com mana la llei, que ens exigix fer-vos competents a diferents aspectes, vaig decidir que aplicareu el vostre talent creatiu i musical a la creació/adaptació d'una cançò possant-li lletra de fets històrics. Fomentem així la colaboració en grups de treball, la creativitat, la llengua i molts altres aspectes més interessants a la vostra formació.

Aquest és el resultat: 



Aquest és el video de Celia i Laura de 4t ESO A. Perdoneu-me xiques però al ser el primer no m'he adonat que estava grabant-lo de costat i no he pogut posar-lo bè... Gireu-ne el cap una miqueta... La vostra nota és un NOTABLE.



Alba anava amb Helena qui no ha vingut huí, aleshores la seua companya Araceli ha ajudat Alba a la seua interpretació. Ha quedat bè i la vostra nota és un B+.



Andrea i Cristina també ho han fet molt bè i han demanat la colaboració de la classe per a cantar, posant-ne la lletra de l'estribillo al clarió per a que tots pugueren cantar. La vostra nota és un NOTABLE.
Aquesta és la lletra:
Había una vez un siglo que helaba siempre el corazón. Lleno de dolor, un mundo de terror, lleno de avaricia y ambición. Había una vez un siglo que helaba siempre el corazón. Al frío y al calor, la guerra daba siempre su función.
Lidera un ejercito forjado en el mal...Adolf Hitler. Su ejercito nazi asesina sin más...Adolf Hitler. El mejor amigo que puedas tener...Adolf Hitler. Con la raza judía el quería acabar.
En una Italia Imperial, nació el fascismo bajo el sol y fue famoso en el lugar por su tiranía al gobernar. Y al pequeño duce le llamaban Mussolini, nuestro dulce y bueno Mussolini.
Allá van con el fusil en los pies, y ninguno los podrá detener. La ciudad vibra con la emoción de ver matar a los dos, a los dos. Solamente buscan matar al Zhar pero solo uno sobrevivirá. Y no hay nadie mejor para la nación. Son Lenin Stalin los magos del dolor, Stalin Lenin comunismo en acción, Stalin Lenin el Zhar es su obsesión comunismo y opresión.
Soy Europa, 2 grandes Guerras sufrí, destrucciones y dolor muy dentro de mi. Soy Europa y solo con mirar toda la barbarie aquí podrás recordar. Soy 7 veces más fuerte que tu. Muy feroz y siempre soy la mejor.


Borja anava amb Álvaro que tampoc ha vingut huí. Ha tingut la desinteressada colaboració de Miguel i d'un coro que feien el gamba al só de la cançò de Bob Esponja. Gràcies. Ha sigut molt divertit. La vostra nota és un NOTABLE +



Un dels grups que s'han decantat pel Rap ha segut el trio format per Jorge, Miguel i Araceli. La vostra nota és NOTABLE + i un positiu per a Miguel i Araceli per colaborar desinteressadament amb la resta de companys. Eixe és l'esperit que m'agrada entre els meus alumnes...



Un altre que ha tingut molt de mèrit ha segut Pablo, que ha eixit a soles i s'ha marcat una cançò sancera. No es guanyarà la vida com a cantant el nostre amic Pablo, però ha superat la vergonya i ho ha fet amb bona nota: un NOTABLE +.

Raquel López, Raquel Martorell i Alejandro Jabaloyes han fet una barretga de cançons molt interessant amb coreografia inclosa. Malgrat Martorell noe stav molt contenta la primera volta, no ha eixit tan malament i la vostra nota és un NOTABLE +. Ho sent xics però no he pogut fer un muntatge en condicions. Es queda doncs l'original de la vostra primera actuació.



I un altre Rap que ha quedat molt bè i original, el de Rubén i Joan. La vostra nota és NOTABLE +. Molt bè xics.

Ens falta l'actuació de Belén i Sandra. En quant la tinga la pujaré.

Enhorabona a tots pel vostre treball. Ho heu fet en general molt bè.

No hay comentarios: