lunes, 5 de marzo de 2012

Comenius week in Poland (second day... KOSZALIN)

Segon dia d'aquesta aventura. Un dia dur el de huí que ha començat amb una mala notícia: no podrem fer el nostre musical proper dimarts com estava programat...

Per què?

Doncs perque Polònia està de "luto" per l'accident de ferrocarril d'ahir. Dos dies on no es podrà fer cap acte lúdic o festiu a tot el pais. I com que el teatre on anavem a representar l'obra no té cap més data disponible, hem estat bona part del matí amb el convenciment de que no podriem fer Melting Pot en Polònia.

Malgrat tot hem decidit fer un assaig, per a recordar el paper i les coreografies. A poc a poc hem anat recuperant l'ànim que estava per terra... L'assaig ha segut sense llums, sense atrezzo, sense presentacions ni videos, sense pantalla i amb la música molt baixeta per respecte a les victimes de l'accident de tren. Però ha segut un assaig. Un bon assaig.

Després de dinar, han vingut les bones notícies. Finalment els polonessos han trobat un lloc on poder fer el musical. És mes xicotet que el primer, però és un teatre i amb això és suficient. No haguera segut un bon record acavar aquest projecte sense la seua darrera representació. L'actuació serà dijous de matí a les 11 per als familiars i amics. Farem un altra actuació al Gimnàs del col.legi per als seus alumnes divendres de matí.

Per la vesprada hem vist una presentació de power point al col.legi polonés de la seua nació, ciutat i area. També ens han mostrat les seues classes i llocs de treball. Sempre és interessant conèixer com treballen la resta de professors d'Europa. Sempre es pot aprendre coses i jo huí he aprés unes poques...

Finalment hem anat a fer-nos un café amb el director del col.legi i a intercanviar experències educatives. Un dur dia de treball, nervis i tensió que afortunadament ha acabat molt millor que com ha començat.

Espere que siga la tònica d'aquest viatge i acave molt millor de com ha començat. Això serà una molt bona notícia.

Demà ens anem de viatge a la històrica ciutat de Gdansk. Adeu.





Ara toca descansar. Fins demà.

No hay comentarios: