miércoles, 9 de enero de 2013

We are here again...

Ja estem de nou incorporats a l'escola. Un nou any amb nous reptes, més temes, més exàmens, més treballs i moltes més coses que aprendre. 2013 potser un gran any a poquet que ho intenteu. 



Aneu a malbaratar-lo? 

Jo crec que haurieu de posar llenya a la foguera i fer-lo memorable. A les vostres mans queda. Jo de ben segur que ho vaig a intentar amb molta il.lusió.

Dit, açò vos recorde per on anem a començar el treball per cursos:
  •  2n ESO: Farem huí el control de lectura, explicarem aquesta setmana l'art romànic i gòtic i establirem les bases d'un treballet que heu de fer per grups del qual ja tindreu informació molt aviat. I la setmana que ve donarem el tema 3. És possible que ajornem una setmaneta l'examen previst per dicvendres que vé, però ja vos ho diré segur molt prompte.
  • 3r ESO: Aquesta setmana fem les exposicions de les cultures del món, la setmana que ve donarem el tema de l'Unió Europea i el proper dijous un controlet del tema de l'Estat i de l'Unió Europea.
  • 4t ESO: Encetem la Primera Guerra Mundial i encomanem les bases del treballet de l'art del segle XIX. Faré una entrada específica amb les normes i base del treball per a recordar-vos-lo. Controlet el darrer dia de classe de la setmana vinent al voltant de l'Imperialisme i la Primera Guerra Mundial.
  • 1r BAT: Tema nou al voltant de la Revolució Russa que entrarà per a l'examen de la setmana vinent junt al Imperialisme i la Primera Guerra Mundial.
  • 2n BAT: Seguim amb el ritme frenètic. En Geografia manprenem amb la Població (tema 9) i en Història d'Espanya amb la Restauració Borbònica per a tancar el segle XIX i centrar-nos al XX.
Espere que haja quedat clar per a tots. Enceteu les màquines i agarreu velocitat de creuer el més aviat possible. Aquest trimestre l'hem d'aprofitar al màxim. 

No hay comentarios: