martes, 21 de octubre de 2014

(4t ESO) Revolució Francessa, Imperi Napoleònic i la Guerra del Francés a Espanya

Napoléon creuant els Alps
Ací teniu l'enllaç al treball de la webquest que podeu fer.

Ací l'enllaç trencat a la wbquest de les cartes de Napoleó. 

Ací la primera foto de les dues a comentar (o en la pàgina 95 del llibre) ------------------------------------->

Ací la segona foto per a qui no puga vorela

Napoleó abdica en Fontaineblau

Ací vos deixe un mapa mut d'Europa per a completar (podeu imprimir-lo a casa en tamany normal o comprar un a la papereria)


Vaig a deixar-vos material per aquest tema que anirem vegent a classe a poco a poc i que vos serà molt útil per estudiar. També treballets voluntaris per a pujar nota.

Comencem per aquest video que resumeix les causes de la Revolució Francessa:





I ací un esquema de les causes i les etapes de la Revolució.



Un video que resumeix prou bè el imperi Napoleònic i sobretot les seues campanyes militars.




Una cançoneta molt coneguda i que parla de la batalla que posà fi al Imperi de Napoleó.




Un treball voluntari podria ser al voltant d'un comentari d'aquet quadre. Fent click ací teniu el guió. podeu fer-lo en parelles si voleu o individualment.



Un altre treball voluntari Un altre treball voluntari al voltant de la figura de este senyor. Expliqueu-me en dos fulls qui era este senyor i què va fer i acompanyeu-lo amb una foto vostra junt la seua estatua.



L'home lluitador creu en les seues possibilitats que li donen la certesa d'un treball a conciència i ben fet, però de vegades, el fragor de la batalla i les victòries parcials li van fer creure que podria sotmetre Europa sancera.

Al cim de la seua bogeria va creure poder lluitar contra un gegant i com David, es va llançar a la lluita per a sotmetre al Goliat rus. Però un aliat inesperat, injust i imprevisible, va trencar el seu somni i va canviar el seu destí: el general Hivern.

Qui era aquest general Hivern?

Napoleó tornant de Rússia amb la Gran Armeé desfeta.

RELATIU A AQUEST TEMA TAMBÉ TENIM... Un altra recomanació:

Una forma d'aprendre fantàstica és mitjançant els videojocs. Cal anar en compte amb les errades històriques però és apassionant jugar i dominar les tropes dels grans estrategues de la Història. Te presente:

Jo si no fos per la família i les obligacions, li dedicaria molt més temps a aquest entreteniment, però tal volta aprofitant els periodes de vacances, es divertirieu i a més coneixerieu un desl periodes més apassionants de la Història.

Fent click damunt el nom podràs accedir a la pàgina web oficial del joc que té una presentació força interessant i ací podràs veure el trailer del joc. Espere que ho gaudeixes.




No hay comentarios: