martes, 4 de septiembre de 2018

¡Bienvenidos! Empieza el curso 18-19


Empieza el trabajo previo al curso escolar 2018-2019 que espero sea provechoso para todos.

Desitje que el vostre estiu haja estat molt intens i memorable i que vingau en ganes de treballar, que és allò que anem a demanar-vos tots i que per altra banda és la vostra obligació. 

La nostra és educar-vos i ensenyar-vos. I la única forma que hi ha per a ensenyar-vos coses és la de fer-vos treballar. 

I com que cal donar exemple, no dubteu de la nostra implicació i treball per tractar d'arribar als objetius d'aprenentatge que ens marca la legislació i si fora possible, més coses encara. Aquesta és un professió on la vocació és fonamental i jo crec que tinc un bon cabàs d'això. Anem a per totes amb molta il.lusió.

El professor que vos escriu, enguany, donarà les següents asignatures:
  • Optativa de Cultura Audiovisual de 1r de batxillerat.
  • Història de Espanya de 2n de batxillerat.
  • Història del Món Contemporani de 1r de batxillerat.
  • Història de 4t ESO.
  • Tutor de 2n de Batxillerat B

Per aquest motiu les entrades i material que seran treballats a aquest blog correspondran als nivells abans esmentats. Però vos recorde que de tota l'ESO i de Batxillerat hi ha molt de material i molt útil que podreu fer servir lliurement només fent click a la pestanya del curs que vos interese i que teniu a la columna dreta del blog.

Aquestos dies estem programant el nou curs.  A poc a poc aniré penjant informació inicial que vos serà prou útil per a planificar-lo. Parlaré dels llibres que cal llegir, de la metodologia que emprarem i moltes més coses.



Important és que a les meues asignatures enguany NO HI HAURÀ LLIBRE DE TEXT OBLIGATORI. És a dir, no cal llibre de text. Disposareu de molt de material per a estudiar en aquest blog.

Si voleu, per tindre una referència que vos deixe més tranquils, a les asigntaures abans esmentades, podreu tindre un, de qualsevol editorial i any que vos puguen deixar, però treballarem molt en Internet i pels nostres propis mitjans de producció de material.

El professor utilitza aquest blog com una ferramenta més, que complementa el vostre aprenentatge, que afavoreix la consecució de la competència digital (entre altres) i al qual vos remitiré a diari. 

Llegiu les entrades, els enllaços, vegau els vídeos, estudieu els powers points... Si no el gasteu seria com si tinguereu les claus d'un cotxe aparcat a la porta de casa i s'en anareu caminant a Lugo. 

De vosaltres dependrà gastar-lo o no, però és molt millor per a vosaltres si heu feu.

Jo de moment m'acomiade. Però açò ja ha començat i des de ja, el blog està actiu.

Ens veiem prompte.

No hay comentarios: