miércoles, 17 de abril de 2019

lLa Tarara sí, la tarara no... (Treballs i recomanacions de PASQUA)

Un dia de Pasqua un xiquet plorava perque ...

Arriba Pasqua i amb ella les vacances... Beeeeeeeé!

Si xics i xiques, els profes també s'estimem molt les vacances no us cregau. I encara que la nostra obligació és donar-vos una miqueta de feina per a que no desconecteu totalment de l'escola, la meua principal recomanació per aquestos dies és que descanseu i agarreu forces per a la recta final del curs que vindrà molt carregadeta.

Així doncs vos desitge unes bones vacances des del blog de Socials.

Ara bè, com jo me duc feina al meu retir rural pasqüer (he de corregir els vostres treballs i preparar les classes del mes de maig) també vos deixe una miqueta per a vosaltres, encara que la principal tasca és llegir, una activitat altament recomanable i relaxant.

Per a mi és un luxe i un privilegi poder sentar-me comodament a llegir sense que ningú me moleste, cosa que durant l'any no puc fer degut a les moltes obligacions laborals i familiars a les que he de fer front, però no vull contar-vos la meua vida. Al tema:
  • QUART D'ESO: Llegir el llibre El Diari de Anna Frank  o El Diari de Helga. La prova de lectura serà el proper dia 30 d'abril de 2019
  • PRIMER DE BATXILLERAT: Llegir el llibre Nos prometieron la gloria. La prova de lectura serà el proper dia 30 d'abril de 2019
Més dades sobre els llibres, l'editorial, el preu, etc en aquest enllaç.

I ara torne a repetir, descanseu i agafeu forces. Les aneu a necesitar.

´

BONES PASQÜES



No hay comentarios: