miércoles, 7 de septiembre de 2022

BENVINGUTS! COMENÇA EL CURS 2022 - 2023


Comença el treball previ al curs escolar 2022-2023, que espere siga profitós per tothom.

Desitje que el vostre estiu haja estat molt intens i memorable i que vingau en ganes de treballar, que és allò que anem a demanar-vos tots i que per altra banda és la vostra obligació. 

La nostra és educar-vos i ensenyar-vos. I la única forma que hi ha per a ensenyar-vos coses és la de fer-vos treballar. 

I com que cal donar exemple, no dubteu de la nostra implicació i treball per tractar d'arribar als objetius d'aprenentatge que ens marca la legislació i si fora possible, més coses encara. Aquesta és un professió on la vocació és fonamental i jo crec que tinc un bon cabàs d'això. Anem a per totes amb molta il.lusió.

El professor que vos escriu, enguany, donarà les següents asignatures:
  • Optativa de Cultura Audiovisual de 1r de batxillerat.
  • Història de Espanya de 2n de batxillerat.
  • Psicología de 2n de batxillerat..
  • Història de 4t ESO.
  • Tutor de 4t ESO B.

Per aquest motiu les entrades i material que seran treballats a aquest blog correspondran als nivells abans esmentats. Però vos recorde que de tota l'ESO i de Batxillerat hi ha molt de material i molt útil que podreu fer servir lliurement només fent click a la pestanya del curs que vos interese i que teniu a la columna dreta del blog.

Aquestos dies estem programant el nou curs.  A poc a poc aniré penjant informació inicial que vos serà prou útil per a planificar-lo. Parlaré dels llibres que cal llegir, de la metodologia que emprarem i moltes més coses.

Disposareu de molt de material per a estudiar en aquest blog i en google clasroom.

El professor utilitza aquest blog com una ferramenta més, que complementa el vostre aprenentatge, que afavoreix la consecució de la competència digital (entre altres) i al qual vos remitiré a diari. 

Llegiu les entrades, els enllaços, vegau els vídeos, estudieu els powers points... Si no el gasteu seria com si tinguereu les claus d'un cotxe aparcat a la porta de casa i s'en anareu caminant a Lugo, per dir un lloc qualsevol.. 

De vosaltres dependrà gastar-lo o no, però és molt millor per a vosaltres si heu feu.

Jo de moment m'acomiade. Però açò ja ha començat i des de ja, el blog està actiu.

Ens veiem prompte.

No hay comentarios: