martes, 26 de marzo de 2024

La Tarara sí, la tarara no... (Treballs i recomanacions de PASQUA)

Un dia de Pasqua un xiquet plorava 

perque el catxirulo no se li empinava...


Arriba Pasqua i amb ella les vacances... Beeeeeeeé! 

Si xics i xiques, els profes també s'estimem molt les vacances no us cregau. I encara que la nostra obligació és donar-vos una miqueta de feina per a que no desconecteu totalment de l'escola, la meua principal recomanació per aquestos dies és que descanseu i agarreu forces per a la recta final del curs que vindrà molt carregadeta.

Així doncs vos desitge unes bones vacances des del blog de #HistoriaPJO.

La principal tasca sugerida NO OBLIGATÒRIA (excepte per a 1r d'ESO que sí que és obligatori) és llegir, una activitat altament recomanable i relaxant.


Per a mi és un luxe i un privilegi poder sentar-me comodament a llegir sense que ningú me moleste, cosa que durant l'any no puc fer degut a les moltes obligacions laborals i familiars a les que he de fer front, però no vull contar-vos la meua vida. Al tema:

Els llibres sugerits els teniu a disposició 
en aquest enllaç al nostre mateix blog.


  • QUART D'ESO: Per a després de Pasqua haureu de tindre acabats el Apunts de butxaca de la Guerra Civil espanyola.

  • SEGON DE BATXILLERAT: Estudair i completar el VOCABULARI i els EIXOS CRONOLÒGICS del tema de la Guerra Civil i de la  Dictadura Franquista. Fer el treball de l'entrevista als vostres iaios que haureu de lliurar el 9 d'abril per classroom. Llegir qualsevol dels llibres de la llista de recomanats al pla lector del 2024.
I ara torne a repetir, descanseu i agafeu forces. Les aneu a necesitar.

´

BONES PASQÜES

No hay comentarios: