lunes, 30 de marzo de 2015

Treball de Pasqua 2015

Un dia de Pasqua un xiquet plorava perque el catxirulo no se li empinava, la tarara si, la tarara no ...

Arriba Pasqua i amb ella les vacances... Beeeeeeeé!

Si xics i xiques, els profes també s'estimem molt les vacances no us cregau. I encara que la nostra obligació és donar-vos una miqueta de feina per a que no desconecteu totalment de l'escola, la meua principal recomanació per aquestos dies és que descanseu i agarreu forces per a la recta final del curs que vindrà molt carregadeta.

Així doncs vos desitge unes bones vacances des del blog de Socials La Màgia de la Història.

Ara bè, com jo me duc feina al meu retir rural pasqüer (he de preparar les classes del mes de maig) també vos deixe una miqueta per a vosaltres, encara que la principal tasca és llegir, una activitat altament recomanable i relaxant.



Per a mi és un luxe i un privilegi poder sentar-me comodament a llegir sense que ningú me moleste, cosa que durant l'any no puc fer degut a les moltes obligacions laborals i familiars a les que he de fer front, però no vull contar-vos la meua vida.

Al tema:
  • QUART D'ESO: Llegir el llibre de John Boyne titolat Quedaos en la trinchera y luego corred o Rebelión en la Granja de Orwell, segons el que llegireu per nadals. La prova de lectura serà el proper dia 13 o 14 d'abril de 2015. També interesaria que avançareu al treball de la guerra freda.
  • PRIMER DE BATXILLERAT: Llegir el llibre Auslánder  de Paul Dowswell La prova de lectura serà el proper dia dia 13 o 14 d'abril de 2015També interesaria que avançareu al treball de la guerra freda.
  • SEGON DE BATXILLERAT: Llegir el llibre Réquiem por un campesino español de Ramón J. Sénder. dia 13 o 14 d'abril de 2015
I a més està el concurs de relats que organitze i que m'agradaria fora massiu en quant a la participació. Ací teniu les bases.



I ara torne a repetir, descanseu i agafeu forces. Les aneu a necesitar.

BONES PASQÜES


No hay comentarios: