martes, 29 de mayo de 2012

Objectius mínims 1r, 2n, 3r i 4t d'ESO -EXÀMENS FINALS-

La fi del curs s'apropa i ja només queden dues setmanes on acavarem el temari que ja tenim pràcticament finiquitat.
Ja sabeu que la direcció del nostre col·legi ha decidit enguany fer examens finals per a tots els alumnes.

El valor d'aquest prova serà d'un 10% de la nota final. Cadascun dels trimestres tindrà un valor del 30%. Es a dir que la mitjana dels tres trimestres computarà amb un màxim de nou punts i el que queda, serà el resultat de la prova final.

He preparat una lista basada en la legislació vigent i en la meua programació anual d'aula on s'especifiquen què continguts mínims s'han d'abastir per a poder superar aquesta asignatura.

Seran els mateixos que lliurarem als alumnes que hagen de tornar a setembre i dels quals farem la prova d'avaluació.

Per a que pugau anar estudiant, els pose ací al vostre abast, per a coneixement general dels estudiants, pares i la resta de la comunitat educativa. Les proves es faran la segona i tercera setmana de juny en horari que facilitarà el cap d'estudis.

Estaré a la vostra disposició aquestos dies per a resoldre qualsevol dubte que vos puga sorgir estudiant o llegint els documents que adjunte.

Si voleu descarregar-vos-los es podeu fer un compter gratuit d'usuari en slideshare i fer click en download document. És molt senzill i vos servirà per a descarregar-vos els powers points que gaste a classe que també vos poden ser útils per a estudiar.
I a més treballareu i millorareu la vostra competència digital que bona falta vos fa a més d'un. No digau que no és completa la cosa...

Estudieu i feu el darrer esforç. Val la pena esforçar-se en juny i així poder descansar tranquil tot l'estiu amb la satisfacció del treball ben fet i les obligacions acomplides i a més, amb el plaer del coneixement adquirit plenant la vostra ànima i cos.


Eixe és el millor regal i no un simple aprovat!






2 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola Txema soy Árisa. en elementos del clima y factores de la temperatura,¿hay que saber definirlos o solo nombrarlos?
Y otra cosa,no entiendo muy bien que quieres decir con elementos de la tierra.
Hasta el lunes.

Txema dijo...

Hola Árisa:

En elementos del clima hay que nombrarlos y saber dar una definición de cada uno de ellos. Con elementos de la tierra me refiero a ecuador, paralelo, hemisferio, los movimientos de traslacion y rotación... es decir a todo lo que hay sobre el planeta y el sistema solar en el tema 1. De todos modos, si tienes alguna duda estaré por el cole esta semana y me preguntas.
Ánimo.
Un saludo