jueves, 3 de mayo de 2012

PatroCinema: Curtmetratges històrics (4t ESO A)

Després d'un parell de mesos de rodatge (o millor dit, de temps que els deixat per a fer el rodatge encara que no heu gastat més enllà d'un parell de dies en gravar) els curts històrics de 4t d'ESO ja s'han estrenat huí a classe de 4t A.

Açò era el que havien de fer (fent click ací les bases del treball)

Bè doncs a poc a poc anem a posar els videos, les notes i les valoracions dels tres grups de 4t A. Coemencem...

AMAR EN TEMPS DE CRISI

Aquest és el treball de Pablo, Ruben, Jabaloyes, Cris, Laura, Andrea i Joan Piquer. La vostra nota és un Suficient.


És original la presentació i el intent de culebró, però os ha quedat massa curt i hi ha molt poca tasca investigadora. Ereu moltes persones per a tan poc de treball. Està bè per a pasar una estona però no està gens bè com a treball de Història. No s'heu currat el guió molt, ni el vestuari... S'heu juntat per a complir l'expedient i poc més. Per a fer açò no vos feia falta dos mesos. La veritat, ara que ho pense amb deteniment, crec que la nota és massa generosa...

LA CONFERÈNCIA DE IALTA I LA MORT DE HITLER

Aquest és el treball del grup de Jose V, Aitor, Borja, Miguel, Álvaro, Jorge Musial i Sandra. La vostra nota és un Bé.




El inici en format documental és coherent amb la classe. Com a introducció a la recreació de Ialta està bé. Almenys heu investigat els termes de la conferència i els heu plasmat al treball. Com a trama té poca acció i és una miqueta avorrit, però no està malament. La segona part que recrea la mort de Hitler és més lliure i encara que heu plagiat al 80% la pel.lícula de El Hundimiento, també heu fet un esforç històric de recreació correcte. Defectes serien que Hitler no tinguera bigot i que molt en el vestuari no s'heu fixat.

Imagine que no estareu d'acord però sincerament crec que és molt poc de teball per a tanta gent i tant de temps. Estic una miqueta defraudat. Esperava més de vosaltres en aquest treball. Tal volta vos tinc en més alta estima de lo que en realitat sou o voleu ser.

ELS FELIÇOS ANYS 20 I LA GRAN DEPRESSIÓ

Aquest és el curt del grup de Celia, Helena, Araceli, Belen, Raquel, Raquel i Alba. La vostra nota és un B+.



Està bé i heu tractat de ser fídles a la Història mitjançant la recreació de la classe. A més, la vostre profe és molt més guapa que jo. No puc competir.

Un altra cosa positiva hes que heu treballat una miqueta el vestuari i heu cambiat de escena més sovint que la resta. La idea és bona, però m'ha donat la sensació de que heu acabat la història una miqueta precipitadament. Podria haver donat més de si.

No hay comentarios: