jueves, 31 de mayo de 2012

Taller de Falanges -LA BATALLA FINAL- 1r ESO



Huí hem fet la darrera sessió del taller d'hoplites grecs i de la falange (fent click ací podreu vore la programació i fonamentació teòrico-pedagògica del mateix) Hem fet un bon grapat de coses amb aquest taller al darrer mes:
  • Hem elaborat el nostre propi hoplon de cartró (fent click ací podeu vore el video)
  • S'hem documentat i fet un fantàstic treball sobre monstres mitològics grecs (fent click ací la fonamentació i instruccions teòriques de realització del mateix; fent click ací pel.lis i recomanacions del profe per ajudar a documentar-nos i fent click ací el resultat del treball i la seua aplicació pràctica en un video)
  • Després pintarem el nostre monstre mitològic favorit al nostre hoplon i aquest fou el resultat final. Els hoplites estaven equipats per a la lluita. Podeu comprovar-lo fent click ací.
  • Però encara no estavem preparats per a la batalla. Faltaven els coneiximents teòrics de com es lluitava a l'antiga Grècia, la importància de les falanges, i del ciutadà-hoplita, l'equipament, el procés previ a la batalla, les grans campanyes històriques i inmortals personatges... I tot açò ho explicarem a classe mitjançant un power point que podeu veure fent click ací.
  • I per fi arribà el dia de la gran batalla. Huí. El dia que la glòria i la Història ens havia reservat...
LES GUERRES DEL PATROponés
han començat huí.

Aquest és el resultat:

No hay comentarios: