lunes, 30 de junio de 2014

El "profe" també escriu...

Ja que jo vos he jutjat a vosaltres als darrers dies al voltant de la vostra forma d'escriure i de redactar, just és que vos done ara la possibilitat de llegir un relat meu.

Forma part d'una antologia de relats que agafant com a excusa les cartes del tarot, un grup d'escriptors i amants de la literatura al qual pertany el que suscriu, i que és diu EL CUADERNO ROJO, anem a presentar el proper 26 de juny de 2014 a les 19:30 hores al incomparable marc de L'Iber, el museu dels Sodaditos de Plomo, al carrer Cavallers de valència.

Ací teniu la invitació. 


El relat que jo he escrit per aquesta antologia està inspirat a la carta de "el Judici". Ací vos deixe un xicotet fragment. He escrit un relat històric, com no podia ser d'un altra forma.

Espere que vos agrade i si voleu, ja sabeu, esteu tots convidats.

Allí vos espere.


Vos deixe una sinopsi sobre el llibre per si vos interesa i l'enllaç a la pàgina web de l'editorial on podreu adquirir-lo. i no, el profe no guanya diners, els beneficis seran donats per a una fundació que ajuda als xiquets amb discapacitat cerebral. Una molt bona causa amb la qual tots deuriem colaborar. Si compres aquest llibre ho faràs. Més informació fent click ací.

Dice en su prólogo nuestra buena amiga Mila Villanueva que los componentes de ECR (precisamente veintidós personas) encontramos en los arcanos mayores del tarot nuestra divertida excusa para presentar este nuevo libro. Es verdad, pero hemos de confesar que la idea empezó como excusa y terminó imponiéndose. Quizá en cada cuento, el lector sentirá la superposición de algo extraño, alguna fuerza secreta o mágica, irrumpiendo en su vida como una determinante singular que le obliga a intentar perfilar cierta suerte de destinos indescifrables. Quizá no. Con todo, si esta fuerza existiese —la que apoderándose de cada relato viviría en su interioridad como un doble—, es sin duda delicada y necesita mimos. Para leer este libro, sería útil que el lector se desprendiese de toda regla y costumbres en general. Incluso que se desnudase completamente. Como si fuera, pongamos por ejemplo, a la pesca de alguna concha del fondo, poco cotizada en el mercado.
El Cuaderno Rojo
Ací teniu la crònica de la presentació de l'altre dia. Fent click ací

I per a despedir-nos una foto de quasi tots els membres del grup literari El Cuaderno Rojo que hem escrit aquesta antologia.

Grupo literario valenciano EL CUADERNO ROJO

No hay comentarios: