jueves, 8 de noviembre de 2012

(2n ESO i 1r BAT) Entrevistes històriques

Activitat que consisteix en que els alumnes per parelles facen entrevistes fictícies amb els seus propis gravadors i reproductors de mp3 o qualsevol programa informàtic similar. (Els alumnes de primer de BAT poden fer-lo amb video si volen). L'entrevista deu trindre una durada de entre 5 i 10 minuts i ha de contar necessàriament amb els següents apartats:
 
  1. Inici del programa: el locutor presenta el programa que tindrà el títol comú de "Entrevistes històriques"
  2. Presentació del convidat: breu recorregut per la seua biografia citant els fets que el feren o l'han fet famós. Cal ser el més objetiu possible.
  3. Preguntes i respostes directes: açò és l'entrevista en si mateixa. Podeu ser originals en el plantejament de les preguntes, en el moment en el qual les esteu fent... Tireu-li imaginació! 
  4. Preguntes dels radioients: cal buscar qüestions polèmiques de la seua vida i cal saber quina és la versió del protagonista sobre els fets sobre els quals se li entrevista.
  5. Acomiadament del personatge i del programa.
Fent click ací teniu exemples de la meravellosa web del Profesor Francisco on m'he inspirat per a demanar aquest treball, per si vos pot donar idees.

Jo crec que és un treball molt original, divertit i amb el qual podeu aprendre a muntó. Ànim!

Ací vos deixe una possibilitat molt divertida sobre l'assassinat de Julio César del mític programa de José Mota.



Fent click ací teniu una a Goya.

I ací una al rei espartà Leónidas.

No hay comentarios: