jueves, 8 de noviembre de 2012

(3r d'ESO) Comentari de la pel.li del trimestre



Temperatura, precipitacions, pressió atmosfèrica, vent... Molt prompte aquestos termes vos sonaran, perque els estudiarem aviat.
 
Fent click ací podre-ne vore els fotografies molt xules d'alguns d'ells.
Però sempre, allò que crida l'atenció son aquestos fenòmens en acció i de forma exagerada, creant situacions destructives. La pel.lícula més famosa que tracta d'aquestes coses fou rodada fa uns anys i es titulava El Día de Mañana. Si no l'heu vista vos la recomane. Podeu vore el trailer fent click damunt de la fotografia del cartell de la peli
 
El guió del treballet serà el següent:
  1. Portada, títol del treball i dades de l'estudiant.
  2. Índex del treball.
  3. Dades de la pel.lícula: títol original, any de l'estrena, director, actors principals, productora i companyia, país i qualsevol cosa que considereu que és important.
    (fent click damunt les imatgens anireu a les seues fitxes tècniques i artístiques)
  4. Tema de la Pel.li en una plana com a molt.
  5. Personatges rellevants i per què ho són.
  6.  Fenòmens geològics, històrics, geogràfics, atmosfèrics, distribució espai-temporal, etc. Cal relacionar el tema donat a classe amb l'argument de la pel.lícula. Recordeu que a classe no posem les pel.lis per a menjar "palomitas" i beure refrescos. Ho fem per a ampliar/completar el temari. AQUESTA ÉS LA PART MÉS IMPORTANT DEL TREBALL I ON MÉS S'HAUREU D'EXTENDRE, NO HO OBLIDEU.
  7. Opinió personal de la pel.li com a pel.li i del tema que tracta (m'agradat o no i per què)
 

En aquest vidio alguns exemples de les desfetes que es poden organitzar i del gran poder de la mare Natura, però si voleu vore més, al youtube hi han un fum d'espectaculars vidios i presentacions.


No hay comentarios: