lunes, 12 de noviembre de 2012

Ara fa un any...


Ja ha passat un any des de que estrenarem el nostre musical MELTING POT i el projecte ja es història. Una de les més intenses i interessants experiències de la meua vida que huí vull recordar.

Fou un somni? 




No.

Fou una meravellosa realitat que mai no podré olvidar ni les cançons que encara me venen a la memòria, ni les actuacions de tots i cadascun dels paissos, ni les fotos, ni les imatges dels paisatges dels nostres viatges, ni les llàgrimes d'acomiadament dels alumnes, ni la darrera actuació cantant el Fallero en Polònia ni en Finlàndia a ple pulmó...

Foren tantes les anecdotes i els moments especials que són impossibles d'oblidar, però si me queda amb alguna cosa és amb les cares de felicitat dels meus alumnes (i els que no eren meus) participants a aquest projecte cada vegada que qualsevol cosa fa referència al projecte: comentqaris a classe, de qualsevol asignatura, somriures complices, mirades nostàlgiques. 

La vida pasa i continuen els projectes, però huí cal recordar que fa un any a este hores estavem a punt de fer la nostra segona actuació a la Sala Escalante i tot va eixir genial. Gràcies a tots i perdoneu-me aquest atac de nostalgia. 

Tempus fugit...

UNFORGETTABLE. ALWAYS IN MY HEART

1 comentario:

Anónimo dijo...

This site is really cool! I found here alot of information that I was looking for. I am really happy to be a part of This site!