lunes, 12 de noviembre de 2012

(4t ESO) La gran desfeta de Napoleó Bonaparte

L'home lluitador creu en les seues possibilitats que li donen la certesa d'un treball a conciència i ben fet, però de vegades, el fragor de la batalla i les victòries parcials li van fer creure que podria sotmetre Europa sancera.

Al cim de la seua bogeria va creure poder lluitar contra un gegant i com David, es va llançar a la lluita per a sotmetre al Goliat rus. Però un aliat inesperat, injust i imprevisible, va trencar el seu somni i va canviar el seu destí: el general Hivern.

Qui era aquest general Hivern?

Napoleó tornant de Rússia amb la Gran Armeé desfeta.

RELATIU A AQUEST TEMA TAMBÉ TENIM... Un altra recomanació:

Una forma d'aprendre fantàstica és mitjançant els videojocs. Cal anar en compte amb les errades històriques però és apassionant jugar i dominar les tropes dels grans estrategues de la Història. Te presente:

Jo si no fos per la família i les obligacions, li dedicaria molt més temps a aquest entreteniment, però tal volta aprofitant els periodes de vacances, es divertirieu i a més coneixerieu un desl periodes més apassionants de la Història.

Fent click damunt el nom podràs accedir a la pàgina web oficial del joc que té una presentació força interessant i ací podràs veure el trailer del joc. Espere que ho gaudeixes.




No hay comentarios: